Contracta un vigilant per a la teva empresa. - Bast Seguretat
16445
post-template-default,single,single-post,postid-16445,single-format-standard,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,wcz-woocommerce,wcz-wooblocks,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
camara supermercat

Contracta un vigilant per a la teva empresa.

La seguretat és un assumpte molt rellevant per gran part de les empreses del Principat d’Andorra. Actualment, les càmeres de seguretat és veuen en tota mena d’establiments, el que ens mostra que la societat en general, és conscients que necessita invertir en seguretat per a la prosperitat dels seus negocis. Per elevar encara més el nivell de protecció dels establiments comercials, en alguns casos, es recomana la contractació d’un vigilant privat per tenir cura del seu patrimoni de manera professional i reduir les possibilitats d’accions criminals.

Repassarem els avantatges a tenir un vigilant a la seva empresa, per tal d’ajudar a prendre aquesta decisió de forma conscient, entenent com aquest professional pot fer la diferència per al seu negoci.

Millor control d’accés


Els vigilants són responsables de controlar l’accés de les persones a la seva empresa, verificant si, enmig de clients i empleats, hi ha persones sospitoses d’actes que puguin perjudicat la teva empresa. Els potencials criminals poden intentar camuflar-se entre la multitud per cometre transgressions. D’aquesta manera, si es troba algun sospitós, el professional de seguretat estarà preparat per prendre les mesures necessàries, sigui accionar reforços o la policia, mantenint la situació sota control de la millor manera possible.

El vigilant pot estar equipat amb material per detectar persones que puguis suposar un risc per a l’establiment o les persones. Amb tecnologia antifurts, es pot detectar a aquells individus que vulguin entrar amb bosses forrades amb alumini per inhibir els detectors antifurt. Es poden equipar amb detectors de temperatura per discriminar a aquella gent que tingui febre, sospitosa de portar el Covid-19.

Major sensació de seguretat i benestar entre els empleats


Molts establiments comercials treballen rebent diners durant el dia i moltes vegades els empleats se senten insegurs amb la possibilitat de robatoris o assalts, principalment els que tracten directament amb els diners, ja que són ells els abordats durant un acte criminal. Si teniu una botiga, algú present durant el tancament de la caixa és una gran manera de garantir la seguretat del patrimoni i dels empleats involucrats en el tancament. En aquest sentit, la contractació de vigilants pot ajudar els empleats a sentir-se més segurs, principalment en el tancament de la caixa, ja que hi ha algú especialitzat en seguretat preparat per actuar en cas que passi alguna cosa.

Disminució de les oportunitats d’accions criminals


Una de les característiques més comunes entre els criminals és l’oportunisme: ells s’aprofiten dels moments de desatenció per estirar d’una bossa o furtar algun producte. Quan vostè té un vigilant preparat en el seu equip, ell vigila el perímetre constantment, disminuint al màxim les oportunitats de les quals els criminals podrien aprofitar-se per cometre delictes. Ja el sol fet de tenir la presència del professional, ja suposa una mesura dissuasòria.

Ara que ja sap alguns dels avantatges de tenir un vigilant a la seva empresa, pot fer la seva elecció amb més convicció.

No dubti en deixar-se assessorar pel nostre equip, per oferir-li la millor opció per protegir allo a lo que tant d’esforç li dedica.